Tovaxin - MS AŞISI

Opexa tedavi bilimi şirketi, 62inci yıllık Amerikan Nöroloji Akademisi toplantısında Multipl Skleroz için geliştirilen yeni T-Hücre tedavisi Tovaxin hakkında etkinlik verilerinin sunulacağını duyurdu. Toplantı Kanada Toronto'da yapılacaktır.

Klinik danışma kurulu yöneticisi ve şirketi temsil edecek olan sağlık memuru şefi medikal doktor Dawn McGuire, Tovaxin ile tedavi edilen hastalarda umut verici etkinlik ve güvenlik verileri gösteren FAZ 2b klinik denemelerinden veriler sunacak.

Veri, 14 Nisan 2010 Çarşamba günü, 'Aktif relapsing remitting MS hastalarında otolog T-Hücre immunterapi (Tovaxin) in güvenlik ve etkinliği' başlığı altında sunulacaktır.

1948 yılında kurulan Amerikan Nöroloji Akademisi 22.000 den fazla nörolog ve nörobilim uzmanlarından oluşan uluslararası profesyonel bir birliktir. 62inci yıllık toplantı 10-17 Nisan tarihleri arasında Toronto' da yapılacak ve son nörolojik araştırmalar vurgulanacaktır. Bu yıl toplantıya 10.000 den fazla insanın katılması bekleniyor.
Source- Kaynak
Opexa Therapeutics, Inc.

Çeviri: E. Yücel - (Under Attack)

Tags
Multipl Skleroz MS, Tovaxin tedavisi, Tovaxin nedir, Autologous T-Cell Immunotherapy (Tovaxin), Multipl Skleroz Blogspot, blog